fi
 Takkamaailma®   Yritys Yhteystiedot Tuotteet Takuu & Ehdot Ark. & Suun. Sähkötakka
    Kamiina Kiertoilmatakka Puuliesi Teräshormi Biotakka Takkaelementti
AIR kamiina

AIR kamiina tuloilmakanavalla - korvausilmakanavalla
AIR kamiina jossa kamiinan tuloilma/korvausilma/paloilma ohjautuu tulipesään kamiinan vaipan välistä. Tuloilma ohjautuu kamiinan sisään kamiinan yläosasta hormiliitoksen kohdalta. Hormiksi valitaan D150 T600 AIR tuloilmahormi. Suojaetäisyys palavaan kamiinan takaa on vain 100 mm. Ilmansäätö sijaitsee kamiinan alaosassa luukun alla. Kamiinassa on helposti tyhjennettävä tuhkalaatikko. Luukun kahva sijaitsee luukun oikealla puolen ja on integroitu varsin siististi kamiinan runkoon. Kamiinan saa kahtena eri versiona, Glass ja Standard. Glass mallissa kamiinan etuosa on lasia.

AIR kamiina sopii matalaenergiakohteisiin, jotka on rakennettu uusimpien rakennusmääräysten mukaisesti. Kamiina on mahdollista myös liittää tuloilmakanavaan kamiinan alaosasta, tällöin alaosaan tehdään muutama pieni muutostoimenpide, tämä onnistuu paikan päällä tehtynä. Kamiinan paloilma voidaan ottaa myös huonetilasta perinteiseen tapaan, tällöin tuloilmaliitännät jätetään tekemättä. Eli varsin monipuolinen tuote on kyseessä.

Nykyaikaisessa AIR tuloilmahormissa savukaasut ja paloilma menevät rinnakkain samassa hormissa, eli ilma tuodaan palotapahtumaan hormin vaipan kautta, palokaasut poistuvat hormin keskeltä ulos. kamiinaa poltetaan yleensä aina lasi kiinni, tämä tekee tuotteesta turvallisen, eikä savua pääse huonetilaan.

AIR kamiina lämmittää huoneilmaa. Huoneilma kulkeutuu alhaalta takan sisään ja poistuu lämpöisenä takan yläosasta. Ilmankierto tapahtuu takan kuoreen vaipan sisällä. Lämmin ilma siirtää tehokkaasti kamiinan tuottaman lämmön ympäröivään tilaan. Lämmönluovutus on tasaista ja lämpö jakautuu laajalle alueelle, talon rakenteet ja myös lattiapinnat lämpenevät. Lämmitysteho on säädettävissä 4-7 kW välillä.

AIR kamiina on omiaan monessa kohteessa, jossa useimmiten tarvitaan nopeaa ja tehokasta lämmöntuottoa. Asunnon lämmettyä, voidaan kamiina lämmittää myös pitkään pienemmällä teholla ja nautinto on pitkäaikaista.

AIR kamiinan valitsee useimmiten kuluttaja joka haluaa, että kamiina on turvallinen, ei savuta sisään ja tuloilmansaanti on mahdollista järjestää järkevästi kamiinalle. Kamiinan lasit pysyvät puhtaana pitkänkin käytön jälkeen, kamiina on kevyt, kamiina on nopea tai tarvittaessa pitkä lämmöntuottaja, kamiina on tehokas silloin kun tehoa tarvitaan. Asiakkaalla on yleisesti omakotitalo, joka on varsin tiivis ja lämmitysmuoto on maalämpö, kaukolämpö tai vastaava ja taloon valitaan toissijainen lämmönlähde, joka soveltuu pienempään tilaan. AIR kamiina sopii myös loma-asuntoon, riippuu loma-asunnon koosta ja tuloilmantarpeesta.

Tekniset tiedot: K1209 mm, D484 mm, paino 130 kg, hyötysuhde 81%, teho 4-7 kW, savukaasut 211°C, lasi on kaareva ja koko 498x341 mm. Suojaetäisyys eteen lasin kohdalta 800 mm, luukun kohdalta sivulle 400 mm, taakse 100 mm.

Hinta AIR standard 1990 Eur / Hinta AIR Glass 2490 Eur.

Hinta AIR maalattu teräshormi 2,34 m 1150 Eur / 2,88 m 1470 Eur / 3,51 m 1547 Eur / 4,05 m 1762 Eur / 4,68 m 1874 Eur / 5,22 m 2124 Eur.

Nyt huomioitu 1 kpl läpivienti. Pyydä tarjous korkeammasta hormista. Hormi juuripellitys alkaen 250 Eur. Toimituskulu 115 Eur.

 

 
 
  
 
  Takkamaailma Petikontie 14 A 01720 VANTAA Y-tunnus: 20645279 Takkamaailma Suomen Vahvimmat
  Liike auki ti - to klo 11-17 Puh: 0400-872 858
  Liike auki myös ennalta sovittuna aikana! E-mail: ilkka.alatarvas(at)takkamaailma.fi
  © Copyright Takkamaailma - Registered Trademark.