Takkamaailma®   Yritys Yhteystiedot Tuotteet Takuu & Ehdot Ark. & Suun. Sähkötakka
    Kamiina Kiertoilmatakka Puuliesi Teräshormi Biotakka Takkaelementti
Exodraft savukaasuimuri
 

 

SAVUKAASUIMURI - SAVUIMURI
Exodraft savukaasuimurin avulla voit hallita savupiipun vetoa. Exodraft on markkinajohtaja savupiippujen mekaanisen vedon alalla. Ratkaisut erottuvat tehokkuutensa, kestävyytensä ja taloudellisuutensa ansiosta. Ominaisuudet kattavat kaikki lämmityslaitteet kotitalouksien pienistä tulisijoista kattilajärjestelmiin.

Savukaasuimuri auttaa säilyttämään sisäilman savuttomana ja hajuttomana, kun käytetään puulämmitteistä kamiinaa tai takkaa. Savukaasuimurit asennetaan savupiippuun ja ne varmistavat optimaalisen vedon sääolosuhteista ja sijainnista riippumatta. Savupiipun optimaalinen veto helpottaa tulen sytyttämistä ilman, että huoneeseen pääsee savua. Se takaa myös optimaalisen palamisen ja estää tuhkaa ja pölyä kulkeutumasta huoneeseen. Voit olla varma, että saat kamiinan tai takan aina syttymään, ja on epäilemättä hauskempaa viettää aikaa läheisten kanssa kuin taistella takan kanssa. Savukaasuimuri on sähkökäyttöinen tuuletin. Se toimintaa voidaan säätää ohjausyksiköllä.

Savukaasuimurin asentamisesta savupiippuun on useita etuja. Sen lisäksi, että savukaasuimurit takaavat savupiipun optimaalisen vedon ja sitä kautta savuttoman ympäristön, ne myös vähentävät merkittävästi seiniin kertyvän pölyn ja noen määrää. Voit esimerkiksi käynnistää savukaasuimurin, kun puhdistat kamiinaa tai takkaa, jolloin estät tuhkan ja pölyn kulkeutumisen olohuoneeseen.

Tulen sytyttäminen on helppoa. Takaa tulen sytyttämisen helppouden riippumatta sijainnista, sääolosuhteista tai hormin mitoista suhteessa kamiinaan tai takkaan.

Ei savua tai hajua. Savupiipun oikeanlainen veto takaa, ettei savua pääse huoneeseen takan sytyttämisen, polttopuiden lisäämisen tai tulen palamisen aikana. Tämän ansiosta koti ja vaatteet säilyvät raikkaina.

Turvallinen vikavarmennusjärjestelmä. Kaasutulisijoissa savukaasuimurin ohjausjärjestelmä sammuttaa kaasun automaattisesti, jos savupiipun veto on riittämätön. Tämä vetää vaaralliset kaasut savupiippuun, ulos olohuoneesta. Ainoa saatavana oleva kaasudirektiivien mukainen järjestelmä.

Hyvä palaminen, taloudellisempi lämmitys. Jatkuva optimaalinen veto ja hapensyöttö takaavat optimaalisen palamisen sääolosuhteista riippumatta. Täydellinen palaminen oikeantyyppisellä polttoaineella tarkoittaa, että voit säästää jopa 15 % polttoainekulutuksessa.

Terveellisempi sisäilmasto, vähemmän nokea ja pölyä. Kun kaikki hiukkaset kulkeutuvat ulos talosta savupiipun kautta, seurauksena on paljon terveellisempi sisäilmasto. Voit asettaa savukaasuimurin vetämään voimakkaasti, kun kamiinan luukku on auki. Tämän tuloksena pöly ja hiukkaset kulkeutuvat savupiipun kautta ulos, eivät olohuoneeseen. Samalla siivouksen tarve vähenee eikä seiniin kerry nokea.

Lisäilmastointi. Savukaasuimuria voidaan käyttää myös lisäilmastointina helteellä, kun takkaa tai kamiinaa ei sytytetä.

RS pyöreä malli. Sivulle puhaltava savukaasuimuri soveltuu lähes kaikkiin ympäristöihin.

RSV neliskulmainen malli. Ylöspuhaltava savukaasuimuri. Tämä malli soveltuu taloon jossa on olkikatto, talo sijaitsee suurten puiden läheisyydessä, talo on tuulisella paikalla tai katon harja on hormia korkeammalla.

Ohjausyksiköt. Ohjausyksiköitä on manuaalisia sekä manuaali/automaattisia. Langaton ohjausyksikkö ei tarvitse kaapelointia.

Asennuslaipat. Valittavissa kaksi erimallista laippaa, johon savuimuri kiinnitetään. Laippa valitaan hormin koon ja mallin mukaan.

Huolto! Savukaasuimuri on helppo huoltaa. Suojakansi on saranoitu, jotta huolto on vaivatonta.

Linkki Exodraft Katso Exodraft esite

 
 
 
 
  Takkamaailma Petikontie 14 A 01720 VANTAA Y-tunnus: 20645279 Takkamaailma Suomen Vahvimmat
  Liike auki ti - to klo 11-17 Puh: 0400-872 858
  Liike auki myös ennalta sovittuna aikana! E-mail: ilkka.alatarvas(at)takkamaailma.fi
  © Copyright Takkamaailma - Registered Trademark.