fisweengrus
 Takkamaailma®   Yritys Yhteystiedot Tuotteet Takuu & Ehdot Ark. & Suun. Sähkötakka
    Kamiina Kiertoilmatakka Puuliesi Teräshormi Biotakka Takkaelementti
Craftstone verhoilukivet
  Verhoilukiveä kutsutaan myös sisustuskiveksi. Verhoilukivi on luonnollisia kivimateriaaleja imitoivaa komposiittimateriaali. Verhoilukivet valmistetaan betonipohjaisesta massasta valamalla. Sopivalla pintakäsittelyllä ja pigmentoinnilla saadaan aikaan luonnollisen näköinen lopputulos.

Verhoilukivi tuntuu ja näyttää aivan aidoilta kiveltä. Komposiittimateriaalien etu luonnolliseen kiveen verrattuna on niiden keveydessä, tasalaatuisuudessa.
Verhoilukivet ovat palamattomia, tarkoitettuja erilaisten pintojen viimeistelyyn ja ovat soveltuvia sekä sisälle että ulkokäyttöön.

Verhoilukivet ovat kestäviä, tyylikkäitä ja helppohoitoisia. Craftstone verhoilukiviä ei tarvitse suojata kosteissa tiloissa tai ulkokäytössä kivisuoja-aineella, ne on ennalta käsitelty. Seinien ja esim. takan kulmat viimeistelet helposti kulmakivillä.
Tulipesän vuoraukseen verhoilukivi ei sovellu.

Valmistele työvälineet asennusta varten. Tarvittaessa käsittele pinta kosteussuojalla, vesieristä puupinnat. Pinnan tulee olla yhtenäinen, tasainen, puhdas, kuiva ja rasvaton. Mikäli kiinnitys pinta on huokoinen (betoni, harkko, tiili) on hyvä käyttää tartunta-ainetta. Anna aineen kuivua noin 2 h ennen työn aloittamista. Kipsilevyn pinta tulee vesi eristää tai pinta tulee käsitellä kosteussululla.

Huomioi, että aluejako helpottaa asennustyötä. Tarvittava verhoilukivien määrä saadaan laskemalla verhoiltavan alueen pinta-ala, josta lasketaan pois ikkuna- ja oviaukkojen vaatima ala.
 
             
    Craftstone CSI-021 verhoilukivi     Craftstone CSI-022 verhoilukivi     Craftstone CSI-602 verhoilukivi  
  Craftstone CSI-021 verhoilukivi   Craftstone CSI-022 verhoilukivi   Craftstone CSI-602 verhoilukivi  
 
Väri Alpine. Jäljellä vain kulmaa, josta voi tehdä suoraa (m2). Kulmat leikataan, jolloin saadaan n 0,7 m2/ltk suoraa. Paino 36 kg/m2. Laatikossa 2,4 m kulmaa.
Poistohinta 16 ltk kulmaa 15 Eur/ltk (n 11 m2).
Crafstone CSI-021
 
Väri Champagne. Laatikkossa 1 m2. Kivien koko 10x20, 10x30 ja 10x50 ja paksuus n 2-4 cm. Paino 36 kg/ltk. 2 m2 jäljellä. Myös kulmakiviä ja 2,4 m/ltk, josta voi leikata suoraa (m2).
Poistohinta 19 Eur/ltk.
Poistohinta 9 ltk kulmaa 15 Eur/ltk (n 6 m2).
 
Väri Dark Teal. Jäljellä vain kulmaa, josta voi tehdä suoraa. Kivet leikataan, jolloin saadaan n 0,5 m2/ltk suoraa. Kivien koko vaihteleva, paksuus n 2 cm. Paino 32 kg/ltk. Laatikossa 1,92 m kulmaa. Poistohinta 12 ltk kulmaa 15 Eur/ltk (n 7,5 m2).
Craftstone CSI-062 Dark Teal
 
             
    Craftstone CSI-031 verhoilukivi     Craftstone CSI-032 verhoilukivi     Craftstone CSI-087 verhoilukivi  
  Craftstone CSI-031 verhoilukivi   Craftstone CSI-032 verhoilukivi   Craftstone CSI-087 verhoilukivi  
 
Väri White Sand. Laatikkossa 0,8 m2. Kivien koko 12x42 ja paksuus n 4-6 cm. Paino 38 kg/ltk. Jäljellä 6 ltk. Myös kulmakiviä 1,92 m/ltk, josta voi leikata suoraa (m2).
Poistohinta 19 Eur/ltk.
 
Väri Saffron. Laatikkossa 0,8 m2. Kivien koko 12x42 ja paksuus n 4-6 cm. Paino 38 kg/ltk. 2 ltk jäljellä. Myös kulmakiviä 1,92 m/ltk, josta voi leikata suoraa (m2).
Poistohinta 19 Eur/ltk.
 
Väri Marigold. Laatikossa 0,9 m2. Kiven koko ja paksuus vaihteleva. Paino 38 kg/ltk. 7 ltk jäljellä. Kulmakivet loppu.
Poistohinta 19 Eur/ltk.
Craftstone CSI-087 Marigold
 
             
    Masterstone mosaiikki Next            
  Masterstone   Varastotyhjennys! Ensin ehtivälle. Tiedustele lisää.      
 
Katso myös Masterstone mosaiikki.
POISTOMYYNTI! Useita malleja 15 Eur/m2.
 

 
 .
 
             
 

Verhoilukiven asennustapoja on kaksi:

1. Saumaton asennus

2. Saumallinen asennus

Saumattomassa asennuksessa kivet asennetaan tiukasti kiinni toisiinsa. Saumallisessa asennuksessa verhoilukivien välistä näkyy saumauslaastia. Levitä laastia 1/2 m² alueelle jolloin se ei ehdi kuivua liikaa. Laastin paksuus on noin 0,5-1,5 cm. Suuremmilla kivillä tulee laastia levittää sekä seinälle että kiville. Pyyhi ylimenevä laasti varovasti pois käyttäen esimerkiksi muurauskauhaa. Ylimääräisen saumalaastin poistamiseksi käytä harjaa. Mikäli työkohteeseen tarvitaan kulmapaloja, aloita asennus kulmaelementeistä alhaalta ylöspäin käyttäen vuorotellen eripituisia kappaleita. Saat paremman lopputuloksen jos kulmapaloja ei tarvitse leikata. Verhoilukiviä voidaan muotoilla timanttisahalla tai kulmahiomakoneella. Voit myös käyttää muurarin vasaraa. Asenna kivet ja varmistaa, että ne kiinnittyvät kunnolla. Aloita aina kulmista ja sekoita kiviä eri laatikoista. Niin voidaan ottaa huomioon kivien pienet sävyerot ja saavuttaa mahdollisimman luonnollinen lopputulos.

 
   
 
 
  Takkamaailma Petikontie 14 A 01720 VANTAA Y-tunnus: 20645279 Takkamaailma Suomen Vahvimmat
  Liike auki ti - to klo 11-17 Puh: 0400-872 858
  Liike auki myös ennalta sovittuna aikana! E-mail: ilkka.alatarvas(at)takkamaailma.fi
  © Copyright Takkamaailma - Registered Trademark.